Traditionele Thaise massage

Thaise traditionele massage

Deze massage is vrij stevig en wordt zonder olie gedaan. Het doel van deze massage is vooral gericht om klachten van de spieren aan te pakken.

Thaise ontspanningsmassage

Hierbij wordt gebruik gemaakt van neutrale warme massageolie. Niet alleen uw lichaam wordt verzorgd maar u komt ook geestelijk tot rust. Valt u bij deze massage in slaap dan is dat een beloning voor uw lichaam. En een compliment aan de masseuse.

Kruidenstempelmassage

Kruidenstempel-massage

Dit is een Oosterse massage waarbij gebruik gemaakt wordt van warme bundeltjes gevuld met kruiden: de zogenaamde kruidenstempel. Deze stempels bevatten kruiden die reinigende, activerende en/of ontspannende eigenschappen bezitten.

Hoofdpijn/migraine massage

Bij deze massage wordt extra aandacht geschonken aan schouders, nek en hoofd. Massage kan hierbij namelijk verlichting van de pijn betekenen, zelfs voor langere tijd. Heeft u vaker hoofdpijn of migraine dan is het raadzaam om eerst met uw huisarts te overleggen.

Sportmassage

Een sportmasssage is een massage die gericht is op het stimuleren van de doorbloeding van de spieren. Ook wordt er met deze massage gezorgd dat de afvalstoffen in de spieren sneller worden afgevoerd. Tevens bevorderd deze het hertsel van de spieren, en kan soms op het moment zelf als minder prettig worden ervaren. Dit komt doordat er diep gemasseerd moet worden om bijvoorbeeld bindweefsel en knopen uit de spieren te masseren.

Hot stone massage

Hot Stone massage

Een Hot Stone massage is een massage van het lichaam met stenen van ongeveer 45 graden Celsius. De hitte van de stenen dringt diep door in de spieren. Na een legging van de Hot Stone word je verder losgemasseerd met warme stenen en warme olie.

Duo-massage

Duo massage

De naam Duo massage zegt het al. Deze massage is voor twee personen tegelijkertijd. Vindt u het nog spannend om alleen te komen? Of vindt u het leuker én gezelliger om samen te komen? Dat kan met uw partner, zus, moeder, dochter of goede vriend(in)?

Maak het gezellig en ontspannend en maak samen een afspraak!

Maak nu een afspraak | Bel met 06 570 607 94

Wij zijn elke dag (met uitzondering van dinsdag, dan is Wannisaa gesloten)
geopend van ‘s morgens 10.00 uur tot ‘s avonds 22.00 uur.